Skip to content
Over azlink

azlink is reeds voor talloze huisartsen en verwijzende artsen dé informatiebron over het AZ Sint-Jan Brugge AV. Nog niet voor u?

Op deze website leest u alle artikels uit het azlink magazine en vindt u een overzicht van de wetenschappelijke publicaties van onze artsen. Daarnaast kan u zich abonneren op de azlink nieuwsbrief, die u via e-mail op de hoogte houdt van het medische gebeuren op onze campussen in Brugge en Oostende, inschrijven voor de events van azlink academy of online deelnemen aan e-sessies.

Vroegere edities

Alle edities voorafgaand aan azlink 27 blijven beschikbaar via de voor tablet geoptimaliseerde versie van de website. Met uw tablet naar azlink.be surfen volstaat om de artikels hieruit te raadplegen, en dat kan natuurlijk nog steeds via een snelkoppeling op uw startscherm.

Voor meer vragen over de inhoud van azlink, over het gedrukte magazine, over de azlink site kan u terecht bij de redactie. Klik hier.

Opgelet! Een antwoord op klinische vragen of vragen rond persoonlijke gezondheid kan u hier niet bekomen. Daarvoor kan u terecht op www.azsintjan.be. azlink.be is geen medische site en de beschikbare informatie mag u niet beschouwen als medisch advies.