Skip to content

azlink is reeds voor talloze huisartsen en verwijzende artsen dé informatiebron over het AZ Sint-Jan Brugge AV. Nog niet voor u?

Op deze website leest u alle artikels uit het azlink magazine en vindt u een overzicht van de wetenschappelijke publicaties van onze artsen. Daarnaast kan u zich abonneren op de azlink nieuwsbrief, die u via e-mail op de hoogte houdt van het medische gebeuren op onze campussen in Brugge, inschrijven voor de events van azlink academy of online deelnemen aan e-sessies.

 

Fervent tabletgebruiker?

Download dan snel de gratis interactieve app. Vanaf editie 27 vult deze app het gedrukte azlink magazine aan: u vindt er nog steeds alle artikels uit het magazine, maar hij gaat verder dan dat. Inzoomen op een CT-scan, doorklikken naar een interessante instructievideo of een illustratie gebruiken om de diagnose voor uw patiënt te verduidelijken? Met extra audiovisuele materialen en een vlotte toegang tot uitgebreidere informatiebronnen maakt de app van azlink een onmisbare tool.

  • Downloaden?
    De app is beschikbaar voor iPad en Android tablets:

    • App Store
    • Google Play
  • Vroegere edities
    Alle edities voorafgaand aan azlink 27 blijven beschikbaar via de voor tablet geoptimaliseerde versie van de website. Met uw tablet naar azlink.be surfen volstaat om de artikels hieruit te raadplegen, en dat kan natuurlijk nog steeds via een snelkoppeling op uw startscherm.

 

Voor meer vragen over de inhoud van azlink, over het gedrukte magazine, over de azlink site kan u terecht bij de redactie. Klik hier.

 

Opgelet! Een antwoord op klinische vragen of vragen rond persoonlijke gezondheid kan u hier niet bekomen. Daarvoor kan u terecht op www.azsintjan.be. azlink.be is geen medische site en de beschikbare informatie mag u niet beschouwen als medisch advies.

 

Back To Top